13 augusti 2022

Allt det där blev som pricken över i?

Avslutar denna här semestern anno 2022 på bästa möjliga tänkbara sätt med att vistas hos min frus syster på deras sommarställe invid Hjälmaren sjökant i ett par trevliga timmar, där vi för övrigt tog ett svalkande dopp i ett 24 gradigt insjövatten rent ljuvligt kan jag säga med eftertryck. Den rediga karlen i huset skötte grillningen https://broilkingbbq.com/se-sv/grillningens-historia-kott-moter-lagan-och-grillen-blir-smart/ med bravur och allt det andra sammantaget smakade sjukt bra, ett par bärs ett par glas vin gjorde det hela som pricken över i. Mörkret sluts snabbare nu för tiden och vid den här tiden i skrivandes stund är det redan becksvart, vilket såklart är normalt för årstiden nu blir det bara mörkare och mörkare och till slut kryper temperaturen nedåt och den första snön är på ingående. 

Men än så länge så njuter vi till fullo av den pågående värmeböljan som lär hålla i sig tills mitten av nästa vecka, sedan blir det för hoppningsvis ett normaliserat väder som vi är vana vid? Hur det än är som kommer man inte ifrån den kommande ångesten som lär smyga sig på mig framåt söndag eftermiddag, då gäller det att gräva fram den där mentalt nedgrävda sabla väckarklockan blåsa bort alla förmultnade jordrester och ställa klockskrället på ordinarie tid 04.30 då är det liksom bara att gilla läget.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Allt spretar åt olika håll till och med naturen?

En skön söndag med äppleplockning och päron dels skall vi koka äpplekräm äpplemos äpplechutney och gud vet allt naturligtvis även äppledryck...