06 augusti 2022

En lördag utan många knop?

Vaknar upp till denna här lördagen med ett visst vemod i sinnet, kroppen märker av att det mörknar tidigare på kvällarna dels att jag har en fjuttig vecka kvar på min semester https://akademssr.se/semesterlagen?gclid=Cj0KCQjworiXBhDJARIsAMuzAuxfNLmt8zi2pSjRtz0fsqAYaAFjn27JpzWP83iFQB7bygwRf_0pqggaAtXNEALw_wcB det går liksom fort. På nåt sätt känns det som om det går fortare för varje år som går, som att åka på någonting som man inte kan kliva av utan bara hänga med som ett skenande tåg eller vad ni vill? Personligen är jag en höstmänniska i både sinne och kropp, jag älskar när mörkret börja falla att alla krav lättar sedan kan man tycka vad man vill om vinterhalvåret det kan man både ha och mista? 

Dessutom märker man allt mera av klimatförändringarna som gör att vädret antingen blir extremt varmt eller kallt extremt blött eller torrt. I förrgår drog det in ett hiskligt ostyrigt oväder som bland annat fällde jättelika trän och blåste bort både tak och fasader, sådant klimat får vi nog räkna med i framtiden på nåt sätt känns det som om det bara eskalerar vädermässigt. Idag lördag blir det inte många knop gjorde förutom att njuta äta gott chilla med stunden och bara endast vara en kugg del av det stora alltet.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: Ett ögonblick i verkligheten?

"Haft en liten oansenlig dust med min tonårsdotter till slut gav jag upp, det gäller att kunna ta att man är helt pantad totalt idiotfö...