03 augusti 2022

Ensam man i skilsmässo diket?

Eftersom vi bor i en huskropp med 6 familjer så har vi gräsklippning och snöröjning på vår agenda. I vanliga fall så ska det bara fungera utan mankemang, men så är det inte i vår huskropp. Då blir det jag som ensam man i sammanhanget som får dra det största lasset på den fronten, där vi bor finns det en ålderstigen herre som har lejt bort sin gräsklippning till mig sedan bor det 4 ensamstående mödrar med barn som inte vill åta sig sina sysslor som står inskrivet i hyreskontraktet dom kanske är lite fina i kanten. Än så länge funkar det så länge som jag funkar men jag bävar för den dagen då inte jag orkar driva det hela längre som jag vill ha det den dagen den sorgen tänker jag. 

Man har liksom två val hur man skall göra, man kan antingen leja bort både gräsklippningen och snöröjningen till fastighetsvärden då lägger dom på en summa på hyran eller så gör man det man skall för att få hyreslättnaden det är typ upp till var och en. Nu har vi tagit bort ogräset i grusgången lagt på nytt grus, krattat och snyggat till så att det ser fräscht ut för stunden i området där vi bor har jag döpt om till skilsmässo diket av en eller annan orsak? Hur det än är så vill man hålla rent framför sin dörr, sedan är det upp till var och en att göra det samma? Tonårsdottern ligger fortfarande och sover i sin skönhetsdröm https://www.svt.se/nyheter/vetenskap/skonhetssomn-far-vetenskaplig-betydelse, troligtvis så var hon uppe sent i natt och körde sitt globala gamingspel. Hur det än är så har hon fortfarande kvar ett par tre veckor på sitt sommarlov, sedan gäller det att hon switchar om eller vänder på dygnet för att anpassa sig efter den kommande verkligheten.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Nu för tiden står träden fortfarande gröna?

Även en trotsig tonåring får krypa till korset med viss tvekan efter att ha varit ute större delen av dagen med skolans friluftsdag med skri...