03 augusti 2022

Ibland träffar solen just ditt ansikte?

Än en gång så förlorade mitt hjärtelag i fotboll mot ett hyfsat Stockholmslag. Det tråkiga i kråksången är att just mitt hjärtelag inte längre tillhör eliten i finrummet, utan fick förpassat ned till det fotbollsmässiga utanförskapet. Naturligtvis så skall mitt hjärtelag ligga där uppe precis som dom har gjort hiskligt länge förut, i det här fallet så tror jag att det är bristen på bra kreativa spelare kontra okompetent ledarskap som är orsaken till att dom ligger där dom ligger. 

Det är som det är med den saken förresten så börjar snart shl då pratar vi förstås om ishockey och där ligger mitt hjärtelag i finrummet, utan att ha erövrat dom ädlaste medaljerna så vi får se vad som händer denna säsong? Snart börjar det även att närma sig val https://www.riksdagen.se/sv/valet-2022/ då pratar vi förstås om politik, i ett osäkert val där vissa vill ha förändringar vissa kanske lite nytänk vissa vill såklart rösta på ett parti som tillgodoser just deras intressen. Men som allting annat kan inte alla grupper bli tillgodosedda, någon grupp får lida eller offras för någon annan grupp allt handlar troligtvis bara om pengar som eventuellt inte finns?Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: Summan av kardemumman?

"Nu har vi bott första veckan på det nya stället och det känns sjukt bra, från ett litet boende på under 60 kvadrat till ett stort radh...