21 augusti 2022

Allt har en början allt har ett slut?

Sommaren börjar gå mot sitt slut och hösten knackar på och vill in, mörkret lägger sig allt tidigare för varje dag som går. Nu kan vi bara hoppas på en skaplig brittsommar https://www.smhi.se/kunskapsbanken/meteorologi/arstider/host/brittsommar-1.1506 som kan förlänga det hela lite till, innan höststormarna tar vid och förberedelserna inför den långa vinter som kommer. Igår käkade vi som sagt ytterst delikata Hjälmarkräftor en delikat hemmalagad västerbottenpaj och intog dessutom nödvändig dryck därtill. Känner mig förvånadsvärt pigg men det är såklart inte förens nu som man börjar komma in i matchen igen, i morse kan man säga att man låg för ankare minst sagt. 

Eftersom det är söndag idag så har jag inga krav på mig att jag måste utföra något, det enda som jag har gjort idag är att rasta jycken med 2 långpromenader tvättat nån maskin fixat både frukost och lunch dukat fram dukat av packa i och ur diskmaskinen. Så lite nytta har jag nog gjort idag fast det är vilodag? Om en stund så kommer min kära hustru att förbereda kvällens festmåltid eftersom vi firar vår 18:onde bröllopsdag idag totalt så har vi varit tillsammans i 20år vilken är en prestation i sig själv.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Nu för tiden står träden fortfarande gröna?

Även en trotsig tonåring får krypa till korset med viss tvekan efter att ha varit ute större delen av dagen med skolans friluftsdag med skri...