14 augusti 2022

Då har den dagen kommit till slut?

Idag har dagen kommit som är den sista på den här semestern, i och för sig tog semestern slut redan i fredags https://www.expressen.se/halsoliv/psykologi/stress/sa-tacklar-du-angesten-nar-semestern-ar-slut/ men idag kommer ångest demonerna och andra ovälkomna in i mitt mentala inre och hälsar på framåt kvällen liksom varje år vid den här tidpunkten. För i morgon kliver man upp till väckarklockans larm 04.30 och äter sin macka rastar sin jycke för att sedan svinga sig upp på stålhästen och cykla iväg till jobbet. Igår som sagt var vi hos frugans syster vid Hjälmaren där vi bland annat svalkade oss grillade gott och drack gott allt det där var helt okej. 

Frugan fick ett par bikini byxor av sin syrra hon la dom i en påse sedan vet hon inte om hon fick med sig dom hem eller inte? En mycket märklig situation uppstod då vi bland annat spånade i om skator eller andra fjäderfän hade snott dom, eller varför inte en annan ragata eller liknande eller så? Hela den här smått dementfyllda situation är idag fortfarande en gåta eller en hård nöt att knäcka och kommer säkert så också att förbli?Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Allt spretar åt olika håll till och med naturen?

En skön söndag med äppleplockning och päron dels skall vi koka äpplekräm äpplemos äpplechutney och gud vet allt naturligtvis även äppledryck...