21 augusti 2022

När ståndaktiga kalas blir bra?

Har precis återhämtat mig i från gårdagens storslagna kräftkalas med nyfångade Hjälmarkräftor västerbottenspaj med mera, ett synnerligen ståndaktigt kalas med alla tillbehör som tänkas kan. Frugan är i skrivandes stund och åker runt med sin morsa i ett par timmar, sedan tänker frugan och jag fira våran 18:onde bröllopsdag med ytterfilé och bubbel https://nyheter24.se/nyheter/forskning/799516-9-festliga-saker-du-maste-veta-skumpa och summera den där tiden fram tills nu troligtvis i vår spa pool. Dottern ligger fortfarande och sover det gäller att passa på, för i morgon åker hon och klassen på läger ett par dagar med packning proviant liggunderlag vildmarksutrustning och stabila vandringskängor. 

Ett bra sätt att testa den kollektiva förmågan att fatta olika beslut i en värld långt bortom gaming spel sociala medier mobilen får dom bara ha i nödfall, troligtvis är täckningen lika med noll i storskogens hjärta? Dom få gånger som jag har campat har varit i militärtjänsten vintertid med 39 graders kyla uppe i Norrland, dock ingenting som jag längtar efter min campingtid är för längesedan förbi.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Nu för tiden står träden fortfarande gröna?

Även en trotsig tonåring får krypa till korset med viss tvekan efter att ha varit ute större delen av dagen med skolans friluftsdag med skri...