21 augusti 2022

När ståndaktiga kalas blir bra?

Har precis återhämtat mig i från gårdagens storslagna kräftkalas med nyfångade Hjälmarkräftor västerbottenspaj med mera, ett synnerligen ståndaktigt kalas med alla tillbehör som tänkas kan. Frugan är i skrivandes stund och åker runt med sin morsa i ett par timmar, sedan tänker frugan och jag fira våran 18:onde bröllopsdag med ytterfilé och bubbel https://nyheter24.se/nyheter/forskning/799516-9-festliga-saker-du-maste-veta-skumpa och summera den där tiden fram tills nu troligtvis i vår spa pool. Dottern ligger fortfarande och sover det gäller att passa på, för i morgon åker hon och klassen på läger ett par dagar med packning proviant liggunderlag vildmarksutrustning och stabila vandringskängor. 

Ett bra sätt att testa den kollektiva förmågan att fatta olika beslut i en värld långt bortom gaming spel sociala medier mobilen får dom bara ha i nödfall, troligtvis är täckningen lika med noll i storskogens hjärta? Dom få gånger som jag har campat har varit i militärtjänsten vintertid med 39 graders kyla uppe i Norrland, dock ingenting som jag längtar efter min campingtid är för längesedan förbi.





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: Ett ögonblick i verkligheten?

"Haft en liten oansenlig dust med min tonårsdotter till slut gav jag upp, det gäller att kunna ta att man är helt pantad totalt idiotfö...