17 augusti 2022

I själva verket kan den där oskyldiga blåögda oskulden överraska?

Sommaraktiviteterna börjar ta slut en efter en, alla allsångsprogram exempelvis vem nu det är som är intresserad av sånt? Min kära nådiga fru hon bara älskar allsångsprogram hon finner nån slags glädje i att se delar av folkhavet sjunga så in i bombens falskt i all sin tondövhet. Personligen kan jag inte sjunga över huvudtaget inte ens karaoke https://sv.othervisor.com/publication/5099 är jag särskilt bra på, möjligtvis kan jag knåpa ihop nån läcker textrad om det kniper. Summa summarum alla människor är bra på någonting vad det nu kan vara gud vet vad, alla människor är unika inbillar jag mig så är det bara? I själva verket tror man sig vara smått unik inklusive mig men innerst inne är vi nog alla lika och följer alla lagar paragrafer och förordningar, dom som egentligen är unika är dom som gör precis tvärtom och låter inte några stelbenta byråkratiska lagar styra över dom? 

Såklart på gott och ont, det är därför det sitter så många i fängelset för dom tror sig stå över gängse lagar normer och regelverk. En gång i mitt liv har lagens långa arm haffat mig men det var ett missförstånd haha så säger säker alla, efter ett par timmars dividerande hit och dit om ditten och datten om katten och moster. Så kom dom till slut fram till att va fan den här killen är lika oskyldig som en blåögd oskuld tackar och bockar för just den komplimangen, kom ihåg att det var klasskompisens farsa som haffade mig och han var poliskommissarie till yrket. Kom så väl ihåg hans klingande ord han sa att åk hem och lägg dig pojk och jag vill aldrig mera se dig i den här byggnaden någonsin mer. Sagt och gjort han hade bara rätt och jag förblev en oskyldig blåögd oskuld men skenet kan bedraInga kommentarer:

Skicka en kommentar

Nu för tiden står träden fortfarande gröna?

Även en trotsig tonåring får krypa till korset med viss tvekan efter att ha varit ute större delen av dagen med skolans friluftsdag med skri...