06 augusti 2022

Att prata om varma mackor och komfortzoner?

För närvarande sitter jag fast förankrad i min soffa med ett glas bubbel den tredje i ordningen, utanför mitt fönster blåser det snålt fast solen lyser klart. Frugan sitter bredvid med bubbel även hon men har för närvarande klivit innanför tröskeln det blåser snålt även för henne. Sedan kom vi att prata om vad vi skulle äta ikväll? Efter mycket om och men kom vi fram till varma mackor med både kantareller purjolök vanlig lök rucola med mera, ett bra val så här på kvällskvisten. Min tonårsdotter sitter fast förankrad i sitt rum i sin mediala komfortzon https://utforskasinnet.se/kanske-ar-du-i-din-komfortzon/ där hon större delen av dagen är uppkopplad, hon har typ dryga 3 veckor kvar på sommarlovet så hon satsar allt på det digitala sedan har hon även sitt hästintresse som hon efter hand har taggat ned betydligt till beståndsdelar. 

Troligtvis är hon inne i en sorts fas där hästarna ägnas allt mindre tid åt, kom ihåg mig själv när jag bara hade fotboll i skallen alla dagar i veckan även andra idrotter sedan kom tjejerna in i min idrottsliga komfortzon sedan var det kört by west liksom. Kanske hade jag en karriär inom idrotten men det lär jag aldrig någonsin få veta, om jag nu inte går in i en egentillverkad tidsmaskin och sätter maskineriet på 1975 och skruvar mig tillbaks? Den sanningen är lika sluten som en kammussla.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Nu för tiden står träden fortfarande gröna?

Även en trotsig tonåring får krypa till korset med viss tvekan efter att ha varit ute större delen av dagen med skolans friluftsdag med skri...