Tomas Rolfhzon Ekman

03 augusti 2022

En onsdag som känns okej?

Går in i onsdagen den 3 augusti obemärkt kan tyckas vädret är nåt slags mellanting mellan okej och not okej men ganska skönt ändå trots allt. Onsdagar är lill lördag för min generation en dag då man gick på krogen https://slakthistoria.se/livet-forr/krogarna-lag-tatt man spottade inte i glasen man hade sina flickor med sig hem, även jag har varit så där otyglad när det begav sig. Idag 45 år senare är man kan jag inbilla mig en respektfull man i sina bästa år, som aktar sig väldigt noga för några avvikande snedsteg som kan få ödesdigra konsekvenser. 

Befinner mig fortfarande i semesterbubblan resterande av den här veckan men även nästa vecka, sedan börjar man succesivt rutinmässigt kliva ur den tillfälliga semesterfyllda komfort bubblan och rätta in sig i den rådande verkligheten den verkligheten som är en förutsättning för min nuvarande livsstil. Kort sagt så genererar den gällande verkligheten pengar till en fortsatt existens så enkelt är det. Utan den så vore man som barkborres dödande skövling, som ett stoft i en dinosaurie tuggad ur mosse någonstans i ingenmansland. Inga kommentarer:

Skicka en kommentar