28 augusti 2022

En dag går vi alla vårt öde till mötes?

Den 11 September https://www.val.se/val-2022/val-2022.html som också är ett dödsbringande datum då har vi val i det här landet Sverige som enligt min mening är det viktigaste och det osäkraste valet nu än någonsin förr? Personligen så har jag alltid röstat med hjärtat på mitt självklara parti men det här valet måste jag rösta på det partiet som är bäst för mig och landet Sverige som tryggar mitt fortsatta leverne och såklart min gryende ålderdom. Eftersom det där onödiga kriget fortfarande rasar till allas våran förvåning vilket gör att landet Sverige denna här vintern väntas komma in i värsta tänkbara krisen, med chockhöja elpriser ruskigt höga drivmedels priser sjukt höga livsmedelspriser som inkluderar basvaror grymt höga räntor höjda alkohol priser en förtvivlad lågkonjunktur som kan få många marginal existentiella individer i dom sämst ställda grupperna i landet Sverige att gå i personlig konkurs vem räddar dom vem räddar oss andra i landet Sverige? 

Det är en sak att lova guld och gröna skogar en helt annan sak är det att förverkliga det glödande valfläsket, sånt där kostar såklart en sjuhelsikes massa miljarder som nån gruppering mot sin vilja måste betala och lika ledsamt logiskt blir det att svaga grupperna i samhället troligtvis inte kommer att prioriteras vilket är medaljens mörka baksida? Man ser redan idag att klassklyftorna håller på att bli större nu än någonsin förr, det hela påminner mig om ett gigantiskt isblock som bryter sig loss och går mot sitt obönhörliga öde till mötes.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: När drömmarna lyfter?

"Alla har vi väl våra drömmar stora som små, kanske är det så att någon procent av alla samlade drömmar har gått i uppfyllelse? Oftast ...