05 augusti 2022

Att gå vidare med dödliga fakta?

Ett mäktigt kraftfullt oväder drog igår kväll in över min region med blixt och dunder störtregn lite hagel, all denna spektakulära naturliga rekvisita gjorde föreställningen grymt påtaglig. På min vanliga promenad slinga med jycken Dino så mötte jag en för mig obekant gentleman som påtalade just om den där kraftfulla föreställningen som vi fick bevittna igår, dessutom mötte jag även en underfundig dam på min fortsatta väg som hade sätt vita flugsvampar https://www.ruokavirasto.fi/sv/privatkunder/information-om-livsmedel/livsmedelskategorier/matsvampar/giftiga-svampar/vit-flugsvamp/ strategiskt utplacerade lite var stans efter hundstråket hon varnade mig för dom. Ok, tänkte jag i nästa andetag kan det vara galet folk som placerar ut dessa dödsbringande svampar medvetet, någon annan förklaring kunde jag för tillfälligt inte hitta? 

Min hund är enligt min mening en så kallad ordentlig hund som aldrig skulle tugga på någonting okänt, möjligtvis nosa och analysera den där grejen sedan skulle han gå vidare som om ingenting annat hade hänt sådan är han. Idag fredag kommer det in ytterligare ett kraftigt regn dock utan blixt och dunder, troligtvis är det en del av gårdagens vilda svans som släpar efter. Det är fortfarande hyffsat varmt typ runt 19-20 grader så värmen är det minsann inget fel på, värre är det med inne tempen då vi hade runt 34 grader igår kväll vilket var i det varmaste laget.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Vi fixar till andra advent till en pärla?

Idag har vi andra advent med lite marginellt snö på backen, någon minusgrad och svinhalt med betoning på halt så in åt helvete. När jag var...