23 augusti 2022

Det kostar att snygga till sin forna glans?

Gick ut med jycken Dino på hans sista runda i en luft som är betydligt kallare lite råare än bara för någon vecka sedan, mörkret börjar redan lägga sig platt löven börjar ändra färg falla hårt mot backen. Precis som om det vore frost i dom, apropå frost så dröjer det nog inte länge till? Medans jag gick ut med hunden passade frugan på att gå över till grannen för lite snick snack lite update dricka ett glas vin och titta på den kommande nattens stjärnor? Apropå frugan så kan man nog klassificera henne som en aning översocial lite snacksalig https://www.scb.se/hitta-statistik/statistik-efter-amne/levnadsforhallanden/levnadsforhallanden/undersokningarna-av-levnadsforhallanden-ulf-silc/pong/tabell-och-diagram/sociala-relationer/sociala-relationer-kontakter-och-umgange/, och skulle jag klassificera mig så är jag definitivt smått undersocial inom citationstecken missförstå mig rätt jag är faktiskt inte folkskygg. 

Som sagt allt blir bara kallare mörkare och dystrare, så här i valtider är det gränslösa politiska pajkastare i farten som snackar skit med till och om varandra. Det är så här det är nu förtiden dom som snackar mest skit vinner helt klart den politiska makten, dom som lovar mest och håller minst är tyvärr vinnarna på den sliskiga arenan ganska sorgligt att konstatera. Kanske är det så att det inte finns några pengar kvar till att säkerställa välfärden att återställa tryggheten till sin forna glans?



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: När drömmarna lyfter?

"Alla har vi väl våra drömmar stora som små, kanske är det så att någon procent av alla samlade drömmar har gått i uppfyllelse? Oftast ...