10 augusti 2022

Smått panik i den sista skälvande stunden?

Sommaren fortsätter att avancera själv är jag inne i den sista skälvande semesterveckan. Onekligen så går det fort snabbare än vad man först trodde, självklart är det samma visa år efter år desto äldre man blir desto snabbare går tiden? Bara att gilla läget för man har ju inga andra valmöjligheter. Igår var det verkligen en hästdag med rensning av både förråd och klädkammare, i runda slängar körde vi iväg 8 lass till återvinningsstationen https://www.naturskyddsforeningen.se/artiklar/fem-fakta-du-inte-visste-om-sopor-och-atervinning/?gclid=Cj0KCQjwrs2XBhDjARIsAHVymmTZQvF2UPvx00gUMyPK1DihO4EuABqfTP-s6cFSpyguWQmNwUDTSMUaAnbJEALw_wcB med bra och ha saker och annat kläderna blev till 5 säckar som vi skänkte till bättre behövande. 

Som sagt nästa vecka så börjar åter verkligheten att råda men än så har vi fortfarande mycket kvar att göra på sensommaren och den inledande hösten, dels skall vi till Strömstad i slutet av augusti men innan dess skall vi på Tomas Ledin konsert i vår hemstad då blir det 5:te gången som jag ser denna sommarikon. Vi har badat en hel del i vårt spabad som är en pärla på vår altan, där vi kan svalka oss under heta sommardagar utan att behöva tränga ihop oss på en fullbokad badstrand där man till slut endast har en frimärkes begränsade yta att vistas på.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Nu för tiden står träden fortfarande gröna?

Även en trotsig tonåring får krypa till korset med viss tvekan efter att ha varit ute större delen av dagen med skolans friluftsdag med skri...