04 augusti 2022

Fast i läget varken bättre eller sämre?

Förkylningen håller i sig det är varken bättre eller sämre känner mig bara enbart trött i kroppen som en urlakad korall, än så länge feberfri men jag hade nog en topp https://doktor.se/fakta-rad/feber/i går kväll? Men det hindrade inte mig från att nu på morgonen gå ut med jycken Dino runt sin vanliga slinga, hur det än är så tänker jag kurera mig återstoden utav dagen för att ha någon sportslig chans att vara med i matchen i morgon? Ingen idrotts match eller så utan i den interna sociala matchen tillsammans med familjen. Man har ju fortfarande semester så man gör hur man vill, men kan stolt konstatera att den 60 meter långa häcken på baksidan är klippt efter konstens alla regler även den lilla försynta på framsidan samt den hemska grusgången som man undviker i det längsta. 

När ogräset skjuter upp ur gruset som hemska spjut då är det dags för en rensning. Nu blir det ett par dagar för både vila och återhämtning innan det är dags för förråds röj och klädkammaren, då är det dags att både kasta dom där bra och ha sakerna samt kläder som var moderna för ett decennier sedan är det konsten att inte vara allt för sentimental att vara benhård i sin bedömning.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: Ett ögonblick i verkligheten?

"Haft en liten oansenlig dust med min tonårsdotter till slut gav jag upp, det gäller att kunna ta att man är helt pantad totalt idiotfö...