22 augusti 2022

I slutändan blir alla ett år äldre?

Jobbet flyter på som vanligt allt går sin gilla gång men man är trött förbaskat trött, känner mig lika ihålig som ett märglöst skelett om man nu kan jämföra med det? Det är första gången någonsin som man har känt så här efter semestern, troligtvis blir det bara värre för varje år som går dessutom blir man ju ett år äldre? I dagsläget vill man såklart gå i pension https://www.pensionsmyndigheten.se/nyheter-och-press/pressrum/kortapensionsfakta redan nu men dessvärre tolererar inte min plånbok situationen det kommer in för lite och kommer ut för mycket i fråga om räkningar och övriga utgifter. Man är ju knappast gjord utav pengar rika verkar ha större problem än fattiga att hantera pengar? I min värld går det nätt och jämt upp ibland diffar det man får prioritera och vara smart helt enkelt vilket är lättare sagt än gjort. 

I min värld liksom många med mig skenar matpriser till högsta nivåer, vanligt jävla smör kostar fan över 50 spänn vilket är helt åt helvete vet inte när jag åt frukt senaste? Allt sånt där grönt är numera lyxvaror vilket också är helt åt helvete. Snart är det dessutom val i vårt avlånga land, där våra politiker är mer elakare än någonsin det hela kunde vara hämtad från en utspårad scen på ett barnkalas. Ärligt talat är det här valet det svåraste att rösta i någonsin, numera kan åtminstone inte jag rösta med hjärtat längre utan jag får plocka fram andra kriterier för att försöka övertygas?



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: Den som lever får se?

"Tja, våren kom och vände allt ifrån en sjuhelsikes storm via snö och regn kanske våren ändå stabiliserar sig till slut? Eller inte? Ni...