07 augusti 2022

När den ringa nivån får globala konsekvenser?

Jag vill inte låta deprimerad eller så men visst verkar allt gå åt helvete nu för tiden, snart har man inte längre råd vare sig att handla livsmedel tanka soppa eller gå bolaget tack vare det där jävligt meningslösa kriget. Vissa av oss är fortfarande ohjälpligt kvar på neanderthalarens https://ki.se/forskning/transkribering-av-67-har-du-neandertalgener ringa nivå ingen nämnd ingen glömd samt omger sig med medarbetare som även dom befinner sig på den där ringa nivån med en silverfisks obetydliga intelligens. Kort sagt så blir jag jävligt trött av att hela tiden konfronteras med tidningarnas exalterande elände men även vår aktuella bistra kala kalla verklighet som förfaller mer för varje dag som går. 

När man själv växte upp på 60-talet så var man både sorglös oskuldsfull klanderfri och lyckligtvis bekymmerslös även kliniskt fri från den onda verklighet som rådde utanför våran dåvarande trygghetsbubbla, men nu för tiden har våldet fortsatt att eskalera brotten blir både grövre detaljrikare råare och betydligt hänsynslösare ärligt talat vet jag inte vart vi är på väg någonstans? I själva verket går man i sin "det händer inte mig" bubbla lika med en personlig falsk säkerhet, som om det vill sig illa krackelerar vilken sekund som helst? Kort sagt så vet man inte ett skit om morgondagen i en värld där allt kan hända och sker mest hela tiden.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Allt spretar åt olika håll till och med naturen?

En skön söndag med äppleplockning och päron dels skall vi koka äpplekräm äpplemos äpplechutney och gud vet allt naturligtvis även äppledryck...