14 augusti 2022

Hela tiden en hård kamp mellan axlarna?

Ibland är lösningar snabba även dom hårda nötterna knäcks oväntat? Gårdagens mysterium med frugans bikini underdel som hon hade fått av sin syrra fick en abrupt upplösning för några timmar sedan. Man kan säga att plagget hade hamnat mellan 2 stolar så att säga, eftersom vi letade man ur huse utan att finna detta bikini plagg så råkade jag till slut hitta den på golvet mellan 2 stolar https://anhoriga.se/publicerat/nyheter-reportage/reportage/tack-vare-koordinatorstodet-slipper-jag-falla-mellan-stolarna mer dramatiskt än så blev det knappast. Börjar faktiskt känna av dom där ångestdemonerna som i stort sätt redan har tagit över min arma sommarkropp. 

Dom gnager och påpekar hela tiden att i morgon är det dags för att jobba igen att sötebrödsdagarna är över bla bla bla och så vidare ett jävla tjat med andra ord. Det känns som om det satt en jävel på varje axel den ena menlös och snäll och tycker det är okej att börja jobba i morgon, den andre jävelen på andra axeln menar att jag skall skita i att jobba över huvudtaget att det är dags att plocka ut pensionen fast det är 5 år kvar att knega herregud vilka jävlar? Men å andra sidan kan det vara skönt att komma tillbaks i rutinerna igen, medan den andra sidan tycker att va fan är det redan dags så är det underbart är kort tyvärr allt för kort.
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Allt spretar åt olika håll till och med naturen?

En skön söndag med äppleplockning och päron dels skall vi koka äpplekräm äpplemos äpplechutney och gud vet allt naturligtvis även äppledryck...