28 augusti 2022

Förr eller senare tar vi klivet upp i rampljuset?

Har precis kommit hem i från en kort weekend resa på ett par dagar någon mil i från Strömstad med goda vänner, vi bodde kungligt på Daftö resort https://www.dafto.se/?gclid=CjwKCAjwpKyYBhB7EiwAU2Hn2XubH_yO2qX3R_42hJMx7W9JtIUdLmm4B0PaJFwvH59_6dMhHxzxWBoCGo4QAvD_BwE en pärla bland pärlor på den Bohuslänska kustlinjen samt en tripp till Saltö ett mäktigt naturreservat vid Kosterhavet. Naturligtvis blir det sjukt intensivt när vi 5 familjer träffas så här 1 gång om året vid samma tidpunkt det har vi faktiskt gjort nu i 12 år majoriteten är göteborgare men det gör inget. En av våra vänner som också är med på träffen är från Häckenland, enligt han är det en märkbar skillnad på Hisingen som dom bor i och Göteborg naturligtvis säger han det med glimten i ögat fotbollsklubben Häcken huserar på Hisingen ni vet laget som leder Allsvenskan med råge. 

Därför får jag mina pikar när jag hälsar på våra goda vänner på Hisingen eftersom mitt lag är Örebro , ni vet det där laget som kämpar med näbbar och klor för sitt liv i superettan men Örebro har inte alltid varit dåliga tro inte det? Det fanns en tid då dom var ett etablerat mittenlag i allsvenskan men det var då det, då spelarna var namnkunniga och kunde leverera det fansen krävde förr eller senare kommer vi upp igen till finrummet kanske måste vi släppa handväskorna och ta på oss blåstället och svettas lite. Med andra ord krävs det ett enormt hårt arbete för att lyckas med den bedriften?



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: På tal om det vädermässiga?

"Nu på morgonen kom det in en skvätt blötsnö som om vi ville ha det? Ner kom det i vilket fall som helst till mångas förtret, som efter...