01 augusti 2022

Ingen garanti för friskheten?

Allt handlar inte om covid vilket man lätt kan tro? Personligen så vaknade jag upp i morse med jordens värsta huvudvärk med skrovlig hals snorig ledvärk och så vidare, men efter ett par piller så släppte allt det där onda och gjorde mig funktionsduglig för stunden. Covid har jag för visso haft 2 gånger förut men det är såklart ingen garanti för att jag inte kan få det igen, min yngsta dotter har haft skiten 3 eventuellt fyra gånger så hon om någon vet hur det känns.

Större delen av dagen har regnet vräkt ned och eventuellt gjort nytta åt allt det torra, temperaturen är runt 20 grader så visst är det acceptabelt. Idag kan vi med en djup suck skriva 1 augusti och den absolut sista sommarmånaden https://kunskapsaker.com/kunskap/frage/read/306-vilka-manader-hor-till-olika-arstider men redan nu kan man märka att det mörknar tidigare, man kan ana dom kalla vindarna löven som börjar falla. Min tonårsdotter har funnit sig till rätta i sitt gaming rum med alla sina uppkopplingar, hon har beställt gyros till kvällen som lite grädde på moset eller om ni vill plåster på såren lite som en uppgradering för korv med bröd hon fick till lunch igår.
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Vi fixar till andra advent till en pärla?

Idag har vi andra advent med lite marginellt snö på backen, någon minusgrad och svinhalt med betoning på halt så in åt helvete. När jag var...