10 juli 2022

I dag går jag all in med lättjan?

I vanliga fall så älskar jag söndagar för vad den är, idag älskar jag söndagen därför att i morgon inleder jag den absolut sista arbetsveckan inför semestern. När jag går på semestern nästa fredag eftermiddag så kommer första periodarna tillbaka på sina positioner på måndag och allt blir som vanligt åtminstone i deras ögon mått mätt. När jag i dag vaknade upp i morse kände jag mig ganska spak, delvis på grund utav att vi hade en superkul gårdsfest vi drack mycket vi skålade mer vi dansade sjukt galet kort sagt vi hade hur kul som helst. 

Vi har typ 2 gemensamma fester om året en av dom är en glasklar kräftskiva https://www.expressen.se/amelia/snackisar/humor/13-roliga-fakta-om-kraftor-och-kraftskivor/i slutet av augusti, då satsar vi på alla lösa hästar och går all in med munterheterna. Säga vad man vill men vi har hittat en super skön gemenskap mellan våra grannhus, vilket är unikt åtminstone i vårt område där vi satsar på grannverkan gemenskap naturligtvis också en seriös dialog grannar emellan.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Allt spretar åt olika håll till och med naturen?

En skön söndag med äppleplockning och päron dels skall vi koka äpplekräm äpplemos äpplechutney och gud vet allt naturligtvis även äppledryck...