01 januari 2024

En av många små tankar: Cirkeln börjar sluta sig?

"Som brukligt är så brukar vi aldrig ge några nyårslöften därför att vi aldrig kan hålla dom så enkelt är det, istället så sätter vi upp små strategiska delmål som vi förväntas uppfylla. På så sätt kan vi systematiskt beta av ett antal delmål under året. Ett av delmålen är att vi ska ha en sundare livsstil med både mat och dryck, det har vi som ett gemensamt prioriterat delmål åtminstone fram till april? På så sätt kan man aldrig bli besvikna över brustna löften. Förra året blev ett år man bara helst vill förtränga i form av olika skador en handfull covider hos samtliga familjemedlemmar, det enda som blev riktigt bra blev våran flytt i början av december från ett trångbott boende till ett stycke luftigt paradis bara ett stenkast ifrån vårt förra. 


I morgon så går vi in i ett nytt arbetsår med allt vad det innebär dessutom ett år närmare den hägrande pensionen som finns där inom räckhåll. Men en dag i horisonten kommer man slutligen fram till den sista arbetsdagen, och ärligt talat så längtar jag redan efter den dagen. Under hela min yrkeskarriär, så har jag hunnit med att jobba inom många olika branscher såsom plåtslagare polstädare på sjukhuset bokbindare lagerarbetare stormarknadesbiträde med beställningsansvar även någon säsong som poolförsäljare. Har även hunnit med att jobba en period i Norge. Så man förtjänar att kunna njuta av återstoden av livet innan man trillar av pinn. Som tur är så är inte mitt jobb även min hobby, för jag är noga med att skilja på jobbet och privatlivet."Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: April april?

"Nu skall det tydligen bli kallare igen en period framöver där vårvärmen verkligen lyser med sin frånvaro och kylan med sin närvaro. De...