14 januari 2024

En av många små tankar: När magin blir verklighet?

"Helgerna går sannerligen snabbt allt för snabbt kan jag tycka, från den härliga fredagskvällen till idag söndag morgon. Som alltid på söndagarna ligger jag lågt både kroppsligt mentalt och med profilen, jobbets arbetsdagar kräver verkligen raka motsatsen till dom lata söndagarna. I min ålder har jag inget mera kvar vare sig för att bevisa prestera leverera eller för den delen uträtta otippade underverk. Jag sparar magin tills när jag sätter ihop svärmors överdjävliga hylla inom kort. På jobbet går det ett rykte om att jag besitter superkrafter, ryktet grundar sig på att jag hjälpte en med att trolla fram att dom försvunna tvkanelerna. Sedan ringde hans dotter mig för att hjälpa hennes mamma med samma problematik, så jag fick åka dit för att plocka fram dom åt henne sedan blev det ryktet huggen i sten för alltid. 


Jag behöver inte byta om i någon telefonkiosk utan det räcker bara med min blotta uppenbarelse. Idag väntas det komma in en hel del snö, och även en hel del xtra jobbiga minusgrader plussas på. Vi har minst 3 långa sega kalla månader kvar innan vi ens kan ana vårens ankomst. Jag säger som kommentatorn sa när den viktiga matchen började gå åt skogen, det är bara att bita ihop och låtsas som om det regnar?"



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: När komfortzonen rubbas?

"Går precis in i en fyra dagars lång och efterlängtad ledighet, ni kan inte ana hur djävla skönt det känns huden knottrar sig faktiskt....