01 januari 2024

En av många små tankar: Lagom traditionella?

"Dagens och även årets första inlägg kommer att handla om att fyrverkerierna blev så där lagom många, att nyårsmaten och drickat blev exakt lagom balanserade. Ingen gick överstyr ingen gick bärsärkargång eller ens slog någon mental urspårningsvolta, allt blev precis så där lagom bra varken till eller ifrån utan just lagom. Det enda kruxet stod jycken Dino för han tyckte mindre bra om smällarna, så när han och jag var ute så bärde jag honom fram till hans ordinarie pinkställe. Men han tittade på mig med vättskrämd blick med dom ekande smällarna i bakgrunden, och sprang desperat hem igen och kröp ihop sig under köksbordet med sin trygghetsfaktor pandan där låg han i stort sätt hela kvällen tills vi gick upp sent efter midnatt i sovrummet för att lägga oss. 


Men idag gick det bra med hundpromenaderna jag har redan avverkat 2 pass sedan får frugan och tonårsdottern slåss om dom andra passen? Brukar alltid ta dagens första men även sista passet pågrund av mörkret. Denna här nyårsdagen ska vi bara hänga utan krav äta våran traditionell pizza och dela på den sista vinflaskan, men vi tänker inte vara traditionella med att titta på Ivanhoe för jag har sätt den minst 35 gånger."



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: Man gör i stort sätt vad som helst?

"Fortfarande är inte vädret någon höjdare, lite småkallt regn i luften och allmänt gråtrist. Trots det så har jag fixat med elkablarna ...