31 december 2023

En av många små tankar: The end 23?

"En av årets sista förmodade inlägg på den här sista skälvande dagen handlar om vad jag skulle borde eller inte ha gjort, skulle jag har gjort det si eller så eller på något helt annat sätt det får jag aldrig riktigt veta? På tvn intervjuade dom en drömforskare om vad som händer i framtiden med olika saker, naturligtvis kan ingen förutspå något men man kan utveckla och uppgradera saker som redan finns och göra dom bättre? Eftersom jag lever i nuet så gäller här och nu det som hände igår kan man eventuellt ta med sig idag. Eftersom man inte heller är någon bakåtsträvare utan mer är en sådan som tar dag för dag, så är allt dagsfärsk men som alltid kan man lära sig av historien och gå vidare så tänker jag? 


Denna här årets sista dag ska gå i dom lugnaste spåren fram tills första rätten serveras vid 17.30 då vi inleder med sedvanlig hummer som förrätt, för att sedan någon timma senare hugga in på huvudrätten som i vårt fall blir spagetti med stora heta räkor. Det hela avslutas med en rejäl laddning av chokladpudding och vispgrädde slå den menyn är inte enkelt? Hahaha skämt å sido hela menyn är en kombination av min familjs önskemål denna här sista skälvande dagen. Problemet med denna är såklart fyrverkerierna som min jycke Dino har blandade känslor för, när han var yngre så brydde han sig inte men ju äldre han blir desto räddare är han. Så både han och jag önskar att smällarna inte blir så många?"



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: I en elektrifierad värld?

"Värlen blir allt mera elektrifierad på gott och ont, på världens största bilmässa i Shanghai samlas hela bilvärlden under samma tak se...