28 december 2023

En av många små tankar: När snön faller hårt?

"Snön faller och vi med den sjöng Ulf Lundell en gång vilket stämmer idag, snön fullkomligt ohejdat vräker ned och det mentala faller ned som gråstenar. Hittills har jag varit ute och skottat dubbla gånger och det märks inte. Jycken Dino och jag var ute redan strax efter 7 i morse i ett väder som näst intill var oskrivbar, som att gå i ett kroniskt snötäcke som hela tiden växer sig allt starkare ju mer tiden går. Till råga på allt så väntas det komma in en arktisk knockoutkyla med temperaturer mellan 17 och 25 minusgrader. Så dom som påstår att vintern är underbar det får stå för dom? Det ultimata vore det ligger runt minus 5 en stor slösande sol och ett fint frasigt vinterföre då är det såklart toppen. 


Idag står tvättstugan på agendan eftersom vi inte har fått in våran beställda tvättpelare, då får vi så snällt utnyttja våran allmänna tvättstuga men bara temporärt? Men såklart vi kommer att bruka grovtvätten för mattor och dylikt i framtiden. Även idag kommer vi att ligga lågt och fortsätta njuta av vår julledighet och bara göra det vi är absolut tvugna att göra, men allt sånt där råder vi endast själva över. Troligtvis så kommer jag fortsätta skotta mitt revir ett par gånger till under dagens lopp, för att hålla snönivån på en acceptabel själig nivå."Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: April april?

"Nu skall det tydligen bli kallare igen en period framöver där vårvärmen verkligen lyser med sin frånvaro och kylan med sin närvaro. De...