27 december 2023

En av många små tankar: Om vardagens välbehag?

"Vädrets makter kan man som bekant inte göra någonting åt, redan i morgon torsdag kommer meterologerna ut med varningar om extrema snömängder samt regnkaos. Som tur är behöver vi inte ge oss ut i trafiken men skulle vi behöva handla så har vi butiken endast ett stenkast från oss på gångavstånd. Frugan var ute med jycken Dino strax efter 7 i morse då jag själv tog en välbehövlig sovmorgon, jag vaknade strax efter halv åtta och förberedde frukosten tills dom kom tillbaka från hundpromenaden. Just för tillfället verkar vädret vara okej som en härligt fin vinterdag, men som sagt inom ett dygn kommer allting att förändras till det sämre. 


Desto äldre jag blir desto mindre tycker jag om vintern, jag är varkan intresserad av skidåkning på längden och tvären så för min del så längtar jag bara till våren och dess oskrivbara ljuvlighet. Ska man försöka sig på att summera det här året 2023 så här långt så kan man säga att den har varit tämligen tudelad, men inslag av personliga knäskador frugans otippade armbrott till covider influensor och andra smolker i bägarna. Så allt kan bara bli bättre nästa år för sämre kan det väl knappast bli eller? Bland det positiva finns dock saker som ett nytt paradisiskt boende fortsatt trygga jobb och tonårsdotterns utmärkta skolresultat, den karamellen får vi suga på länge även nästa år."



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: I en elektrifierad värld?

"Värlen blir allt mera elektrifierad på gott och ont, på världens största bilmässa i Shanghai samlas hela bilvärlden under samma tak se...