25 december 2023

En av många små tankar: Dagen efter?

"Då var så julaftonen till ända och ett minne blott alla blev nöjda med paketena maten var superb, och allting blev så där traditionell som vi önskade. Kanske blev det lite väl många saker på julbordet vilket resulterade i att vi nu har rester i dagarna tre man lär sig aldrig? Tonårsdottern blev superglad över sina presenter vilket hon är väl värd, hennes studieresultat imponerade stort på oss föräldrar och speciellt på ett bultande fadershjärta som mitt. Hittills har jag varit ute med jycken Dino på en långpromenad dels har jag skottat av vårt revir 2 gånger plockat ur diskmaskinen gjort juldagsfrukost bäddat sängen benat upp tvätthögarna name it. Om ett par tre timmar kommer våra vänner hit på kycklingmiddag, då mannen i det hushållet och jag först skall spela pingis i ett par timmar. 


Det har kommit överraskande mycket snö nu i ett par dagar i rad, och dom eller de som klagade på en grön jul fick nog äta upp innehållet i det påståendet? Uppackningen i hushållet ligger förnärvarande på is och bara väntar på att få packas upp, men det blir ett ryck när alla gäster har lämnat oss min ledighet varar ytterligare i ett par dagar så det hinns med. Både frugan och jag har haft det tufft på våra respekive jobb så vi förtjänar verkligen att ta det lungt, som tur är så bestämmer bara vi den takten."



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: I en elektrifierad värld?

"Värlen blir allt mera elektrifierad på gott och ont, på världens största bilmässa i Shanghai samlas hela bilvärlden under samma tak se...