26 december 2023

En av många små tankar: Storheten i en annan dag?

 "Vad annandagen har i sitt sköte vet jag inte än, förutom att jag och frugan skall ta en skapligt lång promenad för att hämta ett paket på ett utlämningsställe. Min morgon började redan strax efter klockan 7 i morse med att gå ut med jycken Dino på en halvtimmes promenad i ett lagom kallt väder där både ettan och tvån levererades med belåtenhet. Under tiden fixade frugan i ordning frukosten. Idag blir det janssonrester och räkomelett till lunch för att sedan hugga in på resterna av gårddagens underbara kycklinggryta till kvällsmat. I eftermiddag startar även shl igång igen efter uppehållet, där mitt hjärtelag måste vinna för att inte totalt förtroendet hos sina supportrar vilket dom är på god väg att göra. 


Det som började så himla förtroendeingivande har efter hand hamnat i en icke menad negativ undergångsspiral, som det ser ut i dagsläget måste ett smärre under inträffa för att få laget på rätt köl igen vilket är lättare sagt än gjort. Som sagt hoppet är det sista som lämnar dig. Nu har vi haft släkt och vänner hos oss i dagarna två, så idag tänker bara vi i familjen kura ihop oss i soffan och frossa på sötsaker dricka vin supa in julatmosfären och kolla in både shl hockey och någon film som tonårsdottern får äran att utse."



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: I en elektrifierad värld?

"Värlen blir allt mera elektrifierad på gott och ont, på världens största bilmässa i Shanghai samlas hela bilvärlden under samma tak se...