24 december 2023

En av många små tankar: Ännu en julafton?

"Äntligen så har vi kommit fram till julaftonen som vi har längtat, denna magiska dag då förhoppningsvis alla våra inre förväntningnar inbefrias? Alla kanske inte har det lika bra och förspänt som min familj har, men vi skall ha en julaftonfrukost deluxe med julstrumpor skinkmackor sill och andra gosigheter. Tonårsdottern lär sova till framåt eftermiddagen medans jag var ute med jycken Dino strax efter klockan 7 i morse, i en omvärld som var klinisk fritt från hurtbullar hundförare rumlare och andra människor över huvudtaget. Bara jag jycken Dino mot världen i övrigt. 


Idag är planen att vi softar till typ klockan 14 sedan hämtar frugan upp sin morsa för att besöka diverse gravar, sedan hem till oss för fika och jultårta sedan ledigt ett par timmar innan julklappsutdelningen innan kalle anka. Efter denna dramatik går vi all in på det digra julbordet, för att sedan runda av med mormor innan klassikern tomen är far till alla barnen. Efter mormoderns besök går min familj in i en skön julafton med film och tillbehör."




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: I en elektrifierad värld?

"Värlen blir allt mera elektrifierad på gott och ont, på världens största bilmässa i Shanghai samlas hela bilvärlden under samma tak se...