09 december 2023

En av många små tankar: Summan av kardemumman?

"Nu har vi bott första veckan på det nya stället och det känns sjukt bra, från ett litet boende på under 60 kvadrat till ett stort radhus på över 100 är steget inte långt endast ett par hundra meter. Mitt i flytten blev jag dessvärre sjuk dock inte någon dramaqueenaktig mansförkylning men efter par dunderpiller klarade jag av det hela, resultat av energitappet blev att jag typ sov ett par dagar i sträck av ren utmattning. Utanför fortsätter snön att vräka ned och kommer så att göra resterande av dagen, för min egen del struntar jag i snön därför att jag slipper skotta för första gången på 9 år vilket känns befriande. I stort sätt gäller det bara att hålla rent framför sin egna dörr. 


Tonårsdottern hade ett gäng tjejer hemma igår kväll på tacobuffé samt att dom gjorde pepparkakshus, i skrivandets stund ligger ett par av dom fortfarande och sover och skall fixa till en slags brunch när dom väl vaknar ur sina törnrosadrömmar? I det nya boendet gäller det att bo in sig som frugan säger, sedan kan hon sätta upp tavlor med mera. Själv vill jag sätta upp att på en gång men frugan bromsar min frenesi med bravur, i ett förhållande där det omväxlande bromsar och gasar så gäller det att plocka fram balansens välgörande krafter."Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: Om den saliga blandningen?

"När jag vaknade denna söndag så både det snöade och regnade i ett kaosliknade tillstånd, herregud tänkte jag i mitt stilla sinne inte ...