28 november 2023

En av många små tankar: Det gäller att hålla huvudet kallt?

"Då har vi kommit fram till den första riktiga snödagen, där snön i stort sätt har vräkt ned större delen av dagen. Från tidiga morgonens obetydliga flingor till massor av flingor på samma plätt, och många plättar blir det. Är det här stratskottet på vintersäsongen 2023/24 troligtvis är det så. Mina snoriga symtom går oförbättrat in på andra dagen, det kan vara allt i från luftburet virus covid influensa och gud vet vad? Den enda som tycker om det vita kalla underlaget är våran jycke Dino, han blir som barn på nytt då han springer iväg som en avlöning med nosen i snön som värsta snöplogen. 


Vilket är en syn för gudarna åtminstone för den komiska skaran av gudar? Redan nu har ett stort antal bilolyckor rapporteras. Naturligtvis innehåller rapporterna alla klassikerna, som att inte hålla avstånd fortfarande ha slitna sommardäck och sedan töntfräsarna som slirar sig igenom tillvaron. Kylan fortsätter att hålla i sig vilket betyder minusgrader kring 8 och mera. Nedräkningen för den stora flytten börjar också framskrida dramatiskt och snart är vi där för ännu ett nytt kapitel om vårt boende. Som jag har sagt förut så känner man sig färdig med ett ställe då är det dags att flytta på sig."Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: Även solen har fläckar?

"Det synnerligen ostabila vädret fortsätter med regnvarningar under kvällen, det väntas komma in typ runt 30 mm regn och översvämmninga...