19 november 2023

En av många små tankar: När den dagen kommer?

"Vaknade inte upp förens efter halv åtta i morse tog faktiskt mig en otippad sovmorgon vilket är unikt i sammanhanget. Har i stort sätt alltid varit morgonpigg så länge som jag kan minnas, minns en gång i barndomen då jag bryskt slog upp föräldrarnas sovrumsdörr klockan fem på morgon och undrade varför dom fortfarande sov? I min morgonpigga värld var det såklart omöjligt, så var det bara. Kylan håller i sig även idag då jag gick ut med jycken Dino efter åtta då var det snudd på 4 minusgrader, det var inte en käft ute förutom någon hurtbulle som måste hålla fjolårets nyårslöfte vid liv? Sådana problem har dock inte jag på grund av att jag inte ger några nyårslöften alls över huvudtaget, möjligtvis då att jag skall dricka mer vin vara mindre social och balansera jordnötsintaget på en skälig nivå? 


Denna julen skall vi för första gången på en herrans massa år fira jul och nyår på en helt ny adress, vilket såklart blir både kul inspirerande och helt fantastiskt. Vi har flyttat ganska många gånger i våra liv så denna flytt är måhända den sista åtminstone vad vi känner till i skrivandes stund? Sedan blir det antingen hemmet eller alternativt kyrkogården? Idagsläget vet man inte ett dugg om vad framtiden har i sitt sköte, det kan vara som ett påskägg vars innehåll är för mig obekant."Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: Summan av kardemumman?

"Nu har vi bott första veckan på det nya stället och det känns sjukt bra, från ett litet boende på under 60 kvadrat till ett stort radh...