05 november 2023

En av många små tankar: När dramatiken blir ett faktum?

"Denna här söndagen klev jag inte upp förens långt efter 8 på morgonen, delvis pågrund av att jag inte la mig förens efter klockan 2 i natt. Kollade på en film igår kväll som jag började på, sedan gick man ofrivilligt in i sovkoman och vaknade inte upp förens typ 1.45 och undrade vad som hade hänt? Så kan det vara ibland. Igår kunde man checka av middagen hos svärmor skönt samt checka av alla gravbesöken, nu för tiden är det så modernt att tända ljus online vilket vi anammade. Men svärmor har inte fångat upp den här tekniska uppgraderingen, så frugan följde med henne för att manuellt tända ett ljus på graven. Vädret här hemma kan man knappast skryta över regnet hänger tungt över allt och alla. Värre har Hudiksvall som i stort sätt ligger under vatten. 


Vi får nog räkna med än mera extremväder av olika slag i framtiden, som det ser ut nu så är inte städerna byggda för att fånga upp och fördela allt vatten som kommer ned. Det är inte bara det myckna vattnet som ställer till problem, även här i Örebro fick vi lite dramatik igår då ett mystiskt paket låg utanför en dörr. Bombgruppen fick en arbetstopp men kunde till slut säkra stället och blåsa av dramatiken. Nu på morgonen har tydligen ett nytt mystiskt föremål hittats i centrala Örebro, eventuellt har nog inte bombenheten från Stockholm åkt hem? Allt ifrån kidnappningen på Hamburgs flyplats till händelserna i Gaza via kriget i Ukraina som det är ganska tyst om för närvarande, till svenska naturkatastrofer och jordbävningen i Nepal och bombdramtiken i Örebro är steget inte långt."
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: Bland lunk och lata dagar?

"Nästa vecka skrider vi emot midsommarhelgens öden och äventyr, en helg som kan innehålla precis allt mellan himmel och helvete? En äkt...