26 november 2023

En av många små tankar: Ytterligare ett steg på vägen?

"Denna söndag började med ett litet oplanerat bakslag, ligger numera däckad i förkylning och låter denna här dagen bli en återhämtning på alla sätt och vis? Hoppas bara att jag känner mig så pass frisk att jag kan jobba i morgon men det återstår att se? Igår så var jag frisk som en nötkärna då klarade vi av att skifta förråden, så den saken är åtminstone klar. Som sagt nu närmar det sig med stormsteg den stora flyttardagen. Då vi en gång för alla skall lämna det område som vi har bott i dom senaste 9 åren, det känns verkligen som vi är klara här och vill vidga vyerna ett snäpp till. Tyvärr kan jag inte göra så mycket idag, men jag hoppas såklart att min förkylning ger med sig på ett par dagar? 


Tonårsdottern är och tränar medans frugan hjälper sin morsa med flytta upp julprylarna från källaren. Det hela börjar att spetsa till sig och förberedelserna inför flytten börjar maximeras, den kommande processen kommer att handla om en fungerande logistik och ett samspel som måste klaffa till 100 procent. I morse var jag ändå ute med jycken Dino trots min förkylning i ett 9 minusgradigt klimat, där i stort sätt inte en kotte var ute det enda jag såg var en löpare som trotsade kylan. Skakade på huvudet och undrade varför folk utsätter sig för det, antingen tränar dom inför kommande olympiad eller ett gammalt nyårslöfte som börjar rinna ut i sanden? Eller så är dom bara dumdristiga?Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: Även solen har fläckar?

"Det synnerligen ostabila vädret fortsätter med regnvarningar under kvällen, det väntas komma in typ runt 30 mm regn och översvämmninga...