03 november 2023

En av många små tankar: När skarpa lägen läggs på is?

"Äntligen fredag fy fan klart bästa dagen på hela veckan ever. Regnet har vräkt konstant ned sedan tidigt i morse, och tänker säkert inte sluta än på länge? Från kallt dagen innan till 7 plusgrader i morse när jag cyklade iväg på hojen, blöt som en dränkt katt till råga på allt. Idag hade vi en kort och koncist kontorsdag på jobbet, vilket vi såklart firade med kolatårta till fikat är det lyx så är det. Till råga på allt så vann frugan en skaldjurskasse från en närbelägen butik idag, vars innehåll värderas till dryga 300 spänn det var allt ifrån hummersoppa aioli havskräftor räkor laxröra vitlöksbaguette och citronpaj med hallon och vispgrädde. 


Det hopkoket tänker vi självfallet avnjuta i afton. I morgon tänker vi inte göra ett dugg utan vi satsar alla kort på söndag med nästa del av flytten nu börjar det dra ihop sig på allvar. Inom kort nästan fördubblar vi våran bostadsyta vilket vi såklart ser fram emot. Efter 8 års boende på en lite yta så uppgraderar vi oss till råge. Synd att kvällens konsert vid Örebro slott blir en regnig historia för publiken, men Sarah Dawn Finer samt 600 körsångare kommer att göra allt för att sprida solsken i regnkaoset. Konserten som blivit en folkkär tradition i Örebro till anslutning till alla helgonahelgen som för övrigt anordnas för 6:te gången."Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: Bland lunk och lata dagar?

"Nästa vecka skrider vi emot midsommarhelgens öden och äventyr, en helg som kan innehålla precis allt mellan himmel och helvete? En äkt...