22 november 2023

En av många små tankar: Det är detaljerna som gör det?

"Ska man nu tala om jävlighetsväder så är det just idag man ska tala om det, ett regnigt och otäckt mellanting mellan snöblask och gud vet vad? Mörkret la sig före klockan 16 vilket gör det hela ännu jävligare än någonsin förr. Eftersom man har ett sådant jobb som gör att man slipper vara ute förutom då man ska trycka ned julgranarna, i 7 av 10 fall så har det varit okejväder men inte mer än så? Man får vara glad om det är uppehåll över huvudtaget? Under min yrkeskarriär så har man både jobbat på byggen varit plåtslagare i ur och skur tidningsbud med slav under klockan, men det tiden är för evigt förbi numera har jag ett sådant jobb som jag aldrig någonsin skulle byta bort för allt smör i småland? 


Kom hem för någon timma sedan totalt dyngsur och trodde att jag skulle få med mig jycken Dino på en sedvanlig runda, men efter fem minuter och snabba intensiva kisspauser ville han gå hem snabbt som ögat. Kan förstå honom för vädret är allt annat än gästvänligt. Snart börjar vi närma oss den stora flyttdagen då allt skall tömmas och iväg, ett snabbt byte av den som ska ta över vårat hem. Där logistiken måste funka klockrent in i minsta detalj allt måste rulla både friktions och klanderfritt från båda håll. Den inställningen är ett måste i sammanhanget om resultatet skall bli bra."Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: Bland lunk och lata dagar?

"Nästa vecka skrider vi emot midsommarhelgens öden och äventyr, en helg som kan innehålla precis allt mellan himmel och helvete? En äkt...