20 november 2023

En av många små tankar: När rälsen spårar?

"Denna måndag har faktiskt det mesta gått som på räls eller som i ett tetrisspel, diverse saker har fallit på plats utan att jag själv har påverkat det eller inte? Tänk om livet också kan gå som på räls oftast spårar det liksom bara ut det kan vara saker som allt ifrån plötsliga solkurvor mentala isbarriärer psykologiska balansspärrar ogenomtänkta oceansvallningar till i stort sätt vad som helst? Peppar peppar så ligger det mesta rätt i fas poängtera än så länge? Som med allting annat kan det förändras åt ett eller annat håll på bråkdelen av nån sekund, kanske är man inte beredd på det eller så har det kommit smygandes och plötsligt blommar kaoset ut när man minst anar det? 


De olika scenarierna är lika många som det finns klyvna vattendroppar i Stilla Havet, eller så kan man begränsa ytan till en harmlös insjö i Medelpad? Hur som helst så har min måndag rullat fram utan vare sig fontalkrockar bärsärkargångar eller andra ogästvänliga hinder. Ikväll tänkte vi vara lite lata och beställde hem hamburgare via foodora, men den där snubben som levererade maten verkade dessvärre inte ha många rätt på sin sida. Efter lite onödigt schabbel hit och dit, kom vi till slut fram att det var rätt adress beställningen var till...herregud får vem som helst bli bud hur som helst? Ärligt talat så föredrar jag hemlagad mat framför snabbmatens fettighet och kaloriesnålhet, tacka vet jag rotmos och rimmad fläsklägg men det tar vi en annan gång."Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: Bland lunk och lata dagar?

"Nästa vecka skrider vi emot midsommarhelgens öden och äventyr, en helg som kan innehålla precis allt mellan himmel och helvete? En äkt...