27 november 2023

En av många små tankar: Alla sätt är bra utom dom dåliga?

"Efter ett par dagars vapenvila tänker så Israel köra på igen med sitt krig, ett par dagars vakum där lugnet före stormen är kompakt men snart lär bomberna falla igen manngrant. Herregud till vilken nytta då? Finland stänger sina gränser mot Ryssland förutom en, det gäller att vara på sin vakt rätt som det är kanske ryssen står här hemmavid med sin fodrade ryssmössa och bara vill dig oväl med ett elakt leende på läpparna. Herregud kan vi inte bara få ha det lugn och ro, bli gamla på naturligt sätt utan att dö i förtid. Tanken svindlar liksom till i utopins ingenmansland? 


I min uppnådda ringa ålder så har jag varit förskonad från allt vad krig heter åtminstone i min direkta närhet, sedan har det varit ett par förödande krig däremellan. Ack den fred som varar? Min förkylning eller vad det nu kan vara är inne på andra dagen, trots snörvligheterna har jag åtgärdat några av hustrun önskemål angående flytten. Men det tog visst på krafterna, så därför tänker jag ta återhämtning resterande utav dagen. Fast man är sjuk så måste dock jycken Dino ut och rastas, han gjorde sina behov med bravur han fick sedan ett ben och kröp under sängen nöjd och belåten är jycken Dino nöjd så är även jag nöjd."Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: Även solen har fläckar?

"Det synnerligen ostabila vädret fortsätter med regnvarningar under kvällen, det väntas komma in typ runt 30 mm regn och översvämmninga...