11 november 2023

En av många små tankar: Helg med deluxe inslag?

"Sätter mig håglöst ned och tittar ut på det överdjävliga eviga regnandet, hur fan kan det regna så här mycket som det har gjort?  Det är en av många frågor som jag inte har nåt vettigt svar på, men visst kan man alltid skylla på klimatförändringarna som en av många tänkbara orsaker? Igår var vi på finkalas hos släktingar där det bjöds på olika fat av allehanda godsaker, idag varvar vi ned med lite interna trivsamheter deluxe med mat och dryck med parollen att varje dag är den sista eller hur? Vi skall även hinna med att packa ned lite lösa prylar i några flyttkartonger, hur det än är så ligger vi bra med i flyttförberedelserna faktiskt på plussidan. Tiden som ni alla vet går hiskligt fort och snart är vi där vid dagen D, den dagen då allt händer och sker på typ samma tidpunkt. 


Tonårsdottern fortsätter dock att sova med sin skönhetssömn, medan frugan och jag har snurrat runt i stan för olika inköp. Snart börjar vi även närma oss lunchdags då vankas det resterna av frugans gudomliga makaronipudding med lingon därtill. I morgon är det fars dag då kommer mina övriga vuxna barn för att hylla sin faders blotta uppenbarelse, då bjuds det på tårta och kakbuffé och inga ögon är torrbelagda? Någon frukost på sängen blir det inte tal om, då jag hellre vill sitta vi köksbordet med familjen och chilla in atmosfären."Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: April april?

"Nu skall det tydligen bli kallare igen en period framöver där vårvärmen verkligen lyser med sin frånvaro och kylan med sin närvaro. De...