04 november 2023

En av många små tankar: Allt för att tillfredställa sina enkla behov?

"Efter en oplanerad och impulsiv resa till tippen så har vi nu intagit ett tillfälligt standby läge vilket vi såklart är i stort behov utav. Frugan ska om en stund hämta tonårsdottern från en av sina otaliga cheerleading träningar, sedan dumpa av henne här på studs för att direkt efter hämta upp sin morsa för att åka och tända ett ljus på graven. Själv tänker jag inte lyfta ett finger förens vi åker hem till svärmor, det var dock inte hela sanningen jag måste förstås lyfta fingret till kontrollen för att sätta på tvn och scrolla fram till dagens viktiga shl match. Men det ser jag inte som något större betungande jobb, det enda stora jobbet idag blir att ställa ned frugans alla smakfulla anrättningar i en väl tilltagen kasse för att ställa den i bilen. 


Sedan lyfta upp den väl tilltagna kassen upp till svärmor på tredje våningen, sedan måste jag såklart lyfta besticken till munnen men det gör jag så gärna. Allt har ett pris så även idag? Personligen är jag inte så himla förtjust i att åka runt denna här dagen då jag bara vill ligga för ankare, men bara för några timmar så känns det ändå helt okej. För väl hemma kan man åter aktivera standby läget ta på sig sin synnerligen lediga klädsel parkera sig i soffan med ett par glas vin, och verkligen supa in den ljuvliga atmosfären här och nu. Varje sånt läge är enligt mig den livskvalite som man så väl förtjänar i morgon är en annan dag." Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: Bland lunk och lata dagar?

"Nästa vecka skrider vi emot midsommarhelgens öden och äventyr, en helg som kan innehålla precis allt mellan himmel och helvete? En äkt...