04 november 2023

En av många små tankar: Om förnyelser och gyllene medelvägar?

"Det här med att förnya sig är inte så himla lätt som man kanske tror? Har man en partner som vill så kanske jag vill si, då gäller det att lyssna in och ta delar från bådas önskemål. I mitt hushåll är det min partner som står för intrycken och utsmyckningen, även om jag har andra önskemål så gäller det att gå den gyllene medelvägen ibland för husfridens skull. På det stora hela så har vi unders årens lopp vägt upp för och nackdelar så att vi till slut har ett funktionellt boende som vi både tror på och trivs med. I vårt nya boende tänker vi ta ut svängarna något, och skapa oss ett nytt hem efter våra nya önskemål, ett både spännande och kreativt läge som vi snart kommer att befinna oss i. Idag på alla helgons dag skall vi bara ta det lugnt och finna fridens liljor, för att i morgon söndag packa ned dom delarna som vi har sparat på. 


Det mesta är dock under kontroll och fram tills sista veckan kommer nedmonteringarna att bli verklighet så är det bara. Har precis kommit hem från en synnerligen dyngsur regnpromenad med jycken Dino, så nu får han allt hålla sig tills efter dagen shl match som jag såklart tänker fokusera på. Sedan blir det en kortare hundtripp innan det bär iväg till svärmor, just nu står frugan och grilljerar helgskinan fixar i ordning jansson frestelse skall även lägga in sillen som vi smidigt har köpt färdig. Just idag tänker vi äta delar av julmaten som en försmak av vad som komma skall. Förr i tiden åt man så det sprutade ut genom öronen och i princip var proppmätt på rekordtid, idag tänker jag annolundare och äter bara den portionen som jag lägger upp på tallriken och inget mera. Kommer inte heller gå på diverse julbord, utan istället koncentrera mig på julaftonens mat annars tröttnar man lätt."Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: Även solen har fläckar?

"Det synnerligen ostabila vädret fortsätter med regnvarningar under kvällen, det väntas komma in typ runt 30 mm regn och översvämmninga...