05 november 2023

En av många små tankar: Platsen där ovissheten råder?

"Efter ytterligare en vända till tippen så börjar man så smått att varva ned för idag. Efter en kompakt lunch bestående av gårdagens försmakade julbord med janssons frestelse prinskorvar köttbullar rödbetssallad sillar skinka och så vidare, så har vi bestämt oss för att ta ledigt resterande av dagen från flyttbestyren. Det kan man först göra då man anser sig ligga bra till, och det kunde vi konstatera med bravur. Tonårsdotterns cheerleading blev inställd pågrund utav, att där hon skulle träna var avspärrad pågrund utav en förmodad bomb? Bombgruppen fick åter igen rycka ut till riskzonen. Inom rymden av 1 dygn så har två förmodade bomber hittats på olika platser i Örebro, man undrar såklart om det finns något samband med den allt skenande gängkriminaliteten? 


Man kan även konstatera att dom olika katastroferna avlöser varandra på löpande band, där den förut så trygga platsen plötsligt har blivit ett minne blott. Nu ska man förvisso inte springa omkring och vara livrädd, men visst ska man vara uppmärksam på avvikande beetenden så tänker jag. I morgon är höstlovet till ända och det mesta återgår till det normala igen, där rutinerna blir begrepp där punkligheten blir till en dygd. Hur det än är så får rutinerna oss att känna oss trygga, i den allt turbulerande verkligheten som nu råder?"Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: Bland lunk och lata dagar?

"Nästa vecka skrider vi emot midsommarhelgens öden och äventyr, en helg som kan innehålla precis allt mellan himmel och helvete? En äkt...