05 november 2023

En av många små tankar: När det goda livet bubblar?

"Nu har äntligen familjen krypit in i sina tidslösa myskläder, tonårsdottern är helt såld i sin spelbubbla i sitt rum frugan plöjer igenom solsidan medans jag ligger i sängen med datorn på magen. Dom här positionerna vi befinner oss just nu är livskvalite ever, eftersom vi även idag har ägnat oss åt diverse nedmonteringar av skåp i badrummet. Som vi har levererat till sopstationens hungriga containerkäftar tugg tugg. Säga vad man vill om November månad men visst suger den alla dagar i veckan. Ständigt mörker längst ljuslösa avenyer, kanske sparar kommunen in på strömmingen det vill säga belysningen vad vet jag. 


Den här tiden kallas för transportsträckan fram tills första advent, det är då det börjar närma sig med saker och ting. Här i vårt nya hem tänker vi inte julpynta över huvudtaget, däremot tänker vi gå all in med julprylar i vårt nya boende allt enligt min julgalna hustrus önskemål. Allt har ett slut men även en början, i vårt fall så inleds en ny kreativ början på någonting nytt och spännande. Vi känner att vi är klara på den här platsen än gång för alla."Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: Bland lunk och lata dagar?

"Nästa vecka skrider vi emot midsommarhelgens öden och äventyr, en helg som kan innehålla precis allt mellan himmel och helvete? En äkt...