31 oktober 2023

En av många små tankar: Den inlindande dagen T?

"Mörkret börjar redan skymma denna regntunga halloween dag, den djävulska snön som föll igår börjar bli till slask modd och annat skitunderlag deluxe. Det vill man ju inte ha gud bevare mig? Antingen ingen snö alls eller så får det ligga kvar och tempen hållas runt 5 minus då är det perfekt? Men perfekt lär det säkert aldrig bli denna vinter, antingen så kommer det sjukt mycket snö eller inget alls? Kanske blir det bara regn att vänta? Numera så har vädret blivit ett osäkert lotteri där vinst varje gång händer ytterst sällan? Även idag har vi packat ett par tre flyttlådor, men nu tänker vi ta en välbehövlig timeout därför att frugan skall besöka sin skröpliga morsa då hinner jag göra andra roligare saker än att linda in finporslinet i silkespapper? 


Totalt har vi hittills fått ihop ett 20-tal knökfulla flyttkartonger, mera blir det under veckans lopp tills dagarna före flytten då skall allt vara klappat och klart? Så är i alla fall planen. Någon plan B finns inte i dagsläget? Tonårsdottern är sedan i förmiddags i Göteborg hos bästa polaren, där hon ska vistas i ett par dagar nu under höstlovet. Snart skall frugan göra i ordning pannbiffar med sås lök och potatis och självklart lingon som grädde på moset. Utan lingon till pannbiffarna är minst lika illa som kaffe utan grädde? Hugedamig så skrämmande?Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: Om den saliga blandningen?

"När jag vaknade denna söndag så både det snöade och regnade i ett kaosliknade tillstånd, herregud tänkte jag i mitt stilla sinne inte ...