29 oktober 2023

En av många små tankar: Från A till B?

"Som sagt igår gjorde vi ett hästjobb med förrådet, vi käkade god mat och drack synnerligen gott. Dom ända smolkarna i bägarna var att både Örebros hockey och fotbollslag förlorade sina matcher. Det är smällar man får ta hur jobbigare dom än må vara? Tonårsdottern har sitt höstlov då passar hon på att vila ut sig och skippa skolarbetet totalt, istället ägnar hon sig åt att plocka ordning på sitt rum och träna med sitt cheerleadinglag således att balansera nytta med nöje. Nu är vi inne i vintertiden och däri lär vi vara fram till våren hur ogärna vi än vill? Bara att gilla läget? Troligtvis kommer vi att ta det lugnt idag och bara chilla, eftersom vi har tagit ut semester både måndag och tisdag så satsar vi alla kort på utplockning av porslin och dylikt dessa dagar. 


I stort sätt går allt planenligt eftersom vi inte bor i något slott så är det en baggis. Det gäller att ligga i fas på alla plan för det har man igen när det börjar närma sig dagen D. Som jag nämde så går vi in i en ny spännande del utav våra liv med nytt boende nya grannar och så vidare, kanske är det så att cirkeln sluts i och med detta. Nästa flytt kanske blir antingen till hemmet eller gud vet vart, om detta har man i skrivandes stund inte den blekaste aning om? Det bästa med att leva i nuet är att man har det man har man är den man är, allt är en färskvara som på ett ögonblick kan förändras åt olika håll. Det kan vara ödet slumpen eller vad nu råkar kalla det för?"



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: När komfortzonen rubbas?

"Går precis in i en fyra dagars lång och efterlängtad ledighet, ni kan inte ana hur djävla skönt det känns huden knottrar sig faktiskt....