14 oktober 2023

En av många små tankar: Om ett liv i omskakelse?

"Världen fortsätter att skakas om speciellt det som händer i Gazaremsan, dom kommer hålla på tills det blir någon form av uppgörelse? Det vanliga kriminella fortsätter hålla på i all sin evighet, där poliserna ligger oftast ligger ett steg efter hela tiden. Vi vanliga hederliga fortsätter att kämpa på i en allt tyngre omvärld, i ett diffust mellanläge mellan det onda och det goda? Igår klippte jag våran gemensamma gräsmatta förhoppningsvis för sista gången i år och förhoppningsvis för sista gången ever? Just nu ligger vi i ett spännande läge om ett annat boende där endast det finstilta återstår? Går allt som det ska blir det ett historiskt lyft för oss. Utanför har regnet börjat falla och vindpustarna blir allt kraftigare, men det får gärna göra det idag inte mig emot. 


Efter en redan förberdd lunch av gårdagens kycklingsrester så blir det några delikata räkmackor framåt kvällen eftersom det är räkmackans dag idag. Däremellan är det shl hockey med mitt hjärtelag Örebro som kämpar mot MODO på bortaisen i Örnsköldsvik? Må bästa lag vinna! Det bästa med just regniga dagar är att kraven för uteverksamheter pausas, det enda som vi ska göra under dagen är att handla tekakor till räkmackan och slinka in en sväng på bolaget för lite påfyllning."



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: Man gör i stort sätt vad som helst?

"Fortfarande är inte vädret någon höjdare, lite småkallt regn i luften och allmänt gråtrist. Trots det så har jag fixat med elkablarna ...