14 oktober 2023

En av många små tankar: Konsten att chilla?

"Stormen börjar öka i styrka som väntas förvärras efter hand, när jag var ute med jycken för en stund sedan så höll både han och jag på att blåsa bort snacka om att känna sig bortblåsta? Stormar är ju som bekant inte alls så ovanliga när hösten kommer. För min egen del så får det gärna blåsa på hur mycket som helst, för idag tänker jag inte göra så många knop mer än att äta räkmacka titta på shl hockeyn låta dottern få käka laxpastan och bara chilla som tonårsdottern säger. Som sagt traditioner ska man vara rädda om som typ att äta kanelbullar på kanelbullens dag den 4 Oktober äta räckmackor den 14 Oktober och så vidare. 


Himlen börjar mörkas och regnet kommer och går vädret är som sagt allt annat än gästvänligt, det är nu man kan snida om till myskläder kliva ut ur sin präktiga roll och bara vara fram tills hockeyn börjar. Nu är fotbollsäsongen snart är över kan man lugnt koncentrera sig på hockeyn, nu är det så att hockeylaget är sju resor bättre än vad stadens fotbollslag är. Fotbollen är sorgligt nog på nedgång medans hockeyn definitivt är på uppgång. Nu var det sjukt längesedan man själv var aktiv i fotboll, det känns som om det var när det fortfarande fanns svartvit tv. Numera är det helt klart pingisen som man lirar då tillsammans med sonen, en både kul och motiverande motionsform då vi båda hatar att förlora. Våran gemensamma paroll är att det viktigaste är inte att deltaga utan att vinna."



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: När komfortzonen rubbas?

"Går precis in i en fyra dagars lång och efterlängtad ledighet, ni kan inte ana hur djävla skönt det känns huden knottrar sig faktiskt....