03 oktober 2023

En av många små tankar: En helt vanlig tisdag?

"Liver lekar och alla dansar samba, okej inte alla kanske men många av oss gör det? Trots att det är en helt jävla vanlig tisdag så känns ändå den här dagen helt schysst. Gött mos som göteborgarna brukar utrycka sig, det kan jag verkligen intyga att så är fallet. Ska vi nu tala om det där överhelvetiska regnet så har det strilat ned i stort sätt hela dagen, förutom ett par gyllende ögonblick däremellan då det inte gjorde det. I morgon skall det tydligen bli ett helt okej väder enligt utsago, det tror jag vad jag vill om? 


I min värld regnar det ytterst sällan men tyvärr så lever vi i en reell annan verklighet då det regnar fan ett par gånger i veckan. Apropå det kära samtalsämnet mat så kommer mitt hushåll idag att leverera potatismos pannbiffar och stekt lök samt den självklara detaljen lingon. Utan den delikata detaljen falerar dessvärre hela anrätten. Mörkret börjar redan skymma och vi har bara hunnit till strax efter 17.30? Vänta bara någon månad till så hinner vi inte ens svälja eftermiddagskakan förens det börjar svartna i horisonten."




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: Om den saliga blandningen?

"När jag vaknade denna söndag så både det snöade och regnade i ett kaosliknade tillstånd, herregud tänkte jag i mitt stilla sinne inte ...