22 oktober 2023

En av många små tankar: Just idag mår jag bra?

"Idag har det varit en bra dag därför att vi har varit på tippen eller sopsorteringen om ni så vill, och slängt en massa herrans bråte. Vi viker även nästa lördag för förrådsröj, då vi troligtvis kommer att halvera antalet prylar? Det gäller att ligga bra till inför den kommande flytten, så att alla bra och ha grejerna är på tippen där dom skall vara. I och med detta så finns det en plan med förberedelserna, då man har sållat det man ska och flytta med det man behöver. Egentligen så är det ganska enkelt men oftast kommer nåt helt annat emellan, det mentala förtränger omedvetet det som är viktigt i det här fallet slänga typ gamla förlegade bra och ha grejer. 


Kom precis in från en ganska behaglig rundtur med jycken Dino, i ett perfekt väder med runt 5 plusgrader och lättsamma människor som förflyttar sig mellan platserna A och B eller gud vet var? När man känner sig nöjd med sin söndag som jag gör då kan man med gott samvete placera sig i bingen med datorn på magen, och bara insupa stunden i nuet man vet inte när den stunden kommer tillbaka. Allt det där är en färskvara som man måste vårda.När den här dagen är över bockar man av den och går vidare i livet."



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: Man gör i stort sätt vad som helst?

"Fortfarande är inte vädret någon höjdare, lite småkallt regn i luften och allmänt gråtrist. Trots det så har jag fixat med elkablarna ...